Onze historie

In 2018 zijn Notariskantoor Veugen en Notariaat Oldenampsen samengevoegd tot Notariaat In de Tiendschuur.

De samenvoeging en verhuizing naar De Tiendschuur creëert een modern en nieuw opgezette kantoororganisatie, de volledige automatisering zorgt voor een efficiënte werkwijze. De cliënten uit de wijde omgeving profiteren van onze deskundige notariële dienstverlening bij een goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Het kantoor is gevestigd in het stijlvol gerenoveerde De Tiendschuur, een markant pand gelegen in het stadspark van Weert. De historie van De Tiendschuur gaat eeuwen terug met functies als burgemeesterswoning en de laatste decennia als museum.

Begin 2010 is mevrouw mr. M.A.G. (Mariëlla) Gigase – Rozeboom "bij Koninklijk Besluit" benoemd tot notaris in Weert (protocol mr. R.A. Oldenampsen).

Per 1 januari 2018 is mr. P.H.H.G. Veugen met pensioen, zijn opvolger is mr. A.A.P.E. (Angelique) Koning-Tijsen (vacature waarnemer op het protocol van mr. P.H.H.G. Veugen).

In onze notariële dienstverlening staan deskundigheid en integriteit voorop. Het duidelijk en begrijpelijk uitleggen van de akten is één van de voornaamste pluspunten van ons kantoor.