Wie wij zijn

Notariaat In de Tiendschuur is u graag van dienst bij al uw notariële zaken. Met notaris mr. M.A.G. Gigase-Rozeboom en notaris mr. A.A.P.E. Koning-Tijsen, 1 toegevoegd notaris, 2 kandidaat-notarissen, 2 notarisklerken, 1 fiscaaljurist en een groot aantal notariële medewerkers staan wij garant voor een optimale dienstverlening en expertise op alle vakgebieden.

Duidelijk en persoonlijk

Of u nu als particulier uw hypotheek oversluit of een huis aankoopt, als zakelijke klant een onderneming wilt laten oprichten of juist beëindigen: bij Notariaat In de Teindschuur bent u aan het juiste adres. Vernieuwing en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel, een garantie voor u dat wij niet denken in problemen maar in oplossingen.

Notariaat In de Tiendschuur gelooft in de onafhankelijke en strikt onpartijdige rol die de notaris in het maatschappelijke leven inneemt. De waarde daarvan blijkt steeds duidelijker in een samenleving, waarin "aanspreken en aangesproken worden" in toenemende mate het gedrag van mensen bepaalt. Daarom is het van groot belang dat afspraken die men onderling wenst te maken, helder en evenwichtig "op papier" worden vastgelegd. Het notariële product dient de rechtszekerheid en daarmee het rechtstreekse belang van de cliënt.

Het kantoor is dan ook volstrekt zelfstandig en niet geassocieerd of gelieerd met verwante beroepsgroepen. Uiteraard bestaan er goede contacten met advocaten, accountants, belastingadviseurs, makelaars en andere gespecialiseerde adviseurs.

Bovendien is iedere cliënt verzekerd van de persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de notaris en haar medewerkers. Door de werkwijze en een compacte, flexibele kantoororganisatie met lage overhead, krijgt de cliënt waar voor zijn geld.