Jos Hanssen met pensioen

Met trots berichten wij u dat onze gewaardeerde medewerker en collega Jos Hanssen op dinsdag 16 februari 2021 zijn laatste werkdag heeft alvorens hij met pensioen gaat.

Jos heeft dan als notaris-klerk één vast dienstverband van ruim 45 jaar bij notarissen in Weert er op zitten. Hij is zijn carrière gestart bij oud-notaris Linssen, vervolgens bij diens opvolger oud-notaris Veugen, en de laatste jaren bij het Notariaat In de Tiendschuur.

In deze vele jaren heeft Jos menige eigendomsoverdracht van woningen en percelen in Weert en verre omtrek voorbereid, daarnaast heeft hij veel notariële werkzaamheden verricht voor het waterschap in Limburg.

Jos stond altijd klaar voor cliënten, hij kende ze vaak persoonlijk en wist altijd hoe een kadastrale tekening in het Weerterland “in het echt” er uit zag.

Binnen het notariskantoor is Jos een belangrijke pijler met zijn deskundigheid en zijn loyaliteit, waar we altijd op konden en mochten bouwen. Wij zullen zijn collegiale ondersteuning gaan missen.

Met grote dank en respect wensen wij Jos dat hij kan genieten van zijn welverdiend pensioen, samen met zijn vrouw Nellie en zijn familie met kinderen en kleinkinderen (6e op komst).
Jos bedankt!

Notariaat In de Tiendschuur

Op de foto: 
Boven: van links naar rechts: oud notaris Piet Veugen, er naast oud notaris Herman Linssen.
Beneden: links Jos Hanssen, daarnaast notaris Mariella Gigase en daarnaast, vacature waarnemer-notaris Angelique Koning.